Amenajari interioare

Amenajari interioare, DESIGN INTERIOR SI EXTERIOR
RANDARI 2D / 3D PENTRU VIZUALIZAREA AMENAJARII
Serviciile noastre se adreseaza celor care doresc amenajarea unor imobile: apartamente, case /vile, spatii comerciale, restaurante, hoteluri, spatii exterioare.Vom parcurge umatorii pasi: aflam preferintele clientilor, utilizam principii feng- shui pentru prosperitate, alegem materialele si mobila, efectuam randarea pe calculator, vizualizam si alegem varianta finala a amenajarii. Tinem cont de preferintele clientilor si de ultimele trenduri.
Amenajari interioare. Alegem mobila si materiale de constructii existente in magazine de specialitate pentru a crea un design interior realist si perfect.
Conceptul de design interior va fi personalizat estetic si functional.
Pretul randarii este 7 euro/mp, reducere de la 10 euro/mp. Pentru suprafete mai mari de 150 mp pretul este negociabil. CE AVANTAJE AI DACA REALIZAM DESIGNUL INTERIOR? Design Interior & Exterior Specialistii nostri in design interior detin experienta in domeniu pentru crearea unei amenajari personalizate si moderne.

Utilizand releveul existent sau creat de noi impartim spatiul si adaptam diversele piese de mobilier la dimensiunile spatiului. Un pas important este studierea principiilor feng-shui pentru orientarea in spatiu si culori pentru ocresterea calitatii vietii celor ce vor locui in spatiul amenajat de noi.Facem lista de materiale necesare si calculam costul acestora. Randarea pe calculator permite vizualizare variantei finale a designului interior.La cerere efectuam montaj mobila, montaj gresie, faianta, placari, zugravire, montaj usi, etc. Ce servicii oferim? Oferim servicii de proiectare 2D si randare 3D pe calculator pentru case, apartamente, ansambluri rezidentiale, spatii insustriale si comerciale, spatii exterioare, obiecte. Alegem mobila potrivita si va aratam pe calculator varianta amenajarii.

Afișez toate cele 10 rezultate