Evaluare Anevar

Raportul de evaluare este intocmit de catre un evaluator Anevar in vederea estimarii valorii de piata a unui imobil: apartament, casa/ teren, alte spatii si constructii.

Valoarea de piata difera in timp in functie de conditiile economice. Acelasi tip de imobil poate avea valoare diferita functie de localizare, nivel, finisaje.

Apelarea la un evaluator Anevar este o garantie ca valoarea de piata estimata este una corecta. Se poate intocmi raportul de evaluare pentru: vanzare-cumparare, impozitare, raportari financiare, mosteniri, partaj, garantii bancare, etc.

Evaluatori autorizati Anevar

Solicita raport de evaluare. 

Evaluatori autorizati Anevar

Adauga cererea ta pentru evaluarea unui imobil: apartament, casa, teren, spatiu comercial. Raportul de evaluare intocmit de catre un evaluator autorizat Anevar permite estimarea valorii unui imobil pe piata in urmatoarele cazuri: vanzare-cumparare, impozitare, garantare imobiliara, partaj, raportare financiara.

Vanzare-cumparare

Intocmirea unui raport de evaluare pentru vanzarea- cumpararea unui imobil permite estimarea valorii corecte si incheierea mai usoara a unui contract de vanzare-cumparare.

Impozitare

Pentru imobilelele cu destinatie nerezidentiala incheierea unui raport de evaluare a devenit o obligativitate in ultima perioada. Valoarea de impozitare este necesara pentru plata impozitului.

Partaj

Pentru realizarea partajului intre soti sau intre mostenitori existenta unui raport de evaluare permite evaluarea mai corecta a sumelor de bani ce vor fi atribuite fiecareia dintre partile implicate.

Raportare financiara/ Garantare

Exista multe alte cazuri in care existenta unui raport de evaluare este o obligativitate sau are o contributie majora.

jurist
standarde de evaluare Anevar

Evaluare Anevar

Evaluari Anevar realizate conform Standardelor de evaluare Anevar

Asociația Naționala a Evaluatorilor Autorizați din România (Anevar) reglementeaza activitatea evaluatorilor autorizati. Rapoartele de evaluare sunt intocmite cu respectarea Standardelor de evaluare Anevar.

Contact Info

0786.604.552

7 + 6 =