design interior si exterior

Proiectul de design interior/exterior 3D include:

  • Consultarea cu designerul
  • Stabilirea detaliilor pentru finisaje, culori, mobila
  • Pregatirea listei cu materialele necesare folosite in proiectul de design interior
  • Realizarea masuratorilor si a releveului
  • Realizarea proiectului de design interior in varianta virtuala 3D pe calculator conform cerintelor beneficiarului

faq

Design interior si exterior

Cum incepem proiectul?

Trimiteti comanda pentru unul din pachetele de mai sus reprezentand avansul pentru un proiect de design interior. Acest avans se scade din pretul final al proiectului afisat mai sus. Comanda se trimite comandand un pachet sau trimitand un mesaj in care specificati ce doriti. Dupa ce trimiteti comanda efectuam masuratori si incepem proiectul conform cerintelor si preferintelor beneficiarului.

Ce este proiectul de amenajarea interioara?

Proiectul 3D de design interior reprezinta propunerea arhitectului pentru amenajarea unui spatiu interior sau exterior. Tinand cont de necesitatile beneficiarului se creeaza cea mai buna varianta de amenajare interioara. Experienta si profesionalismul arhitectului care realizeaza proiectul de design interior va ajuta sa economisiti timp si bani.

Ce este designerul?

Designer-ul proiectului dumneavoastra este un arhitect specializat pe realizarea proiectelor de design interior cu experienta de peste 7 ani. Studiile si experienta acestuia va ajuta sa obtineti cea mai buna varianta de amenajare interioara pentru spatiul dumneavoastra. 

Cu ce ma ajuta un proiect de design interior?

Proiectul de design interior va ajuta in primul rand sa nu cheltuiti bani inutil. Vizualizati mai intai proiectul de design interior pe calculator si abia apoi cumparati mobila, materialele pentru finisaje si decoratiunile interioare. Daca ati vrea sa renovati fara designer este posibil ca la final rezultatul sa nu fie cel mai bun si sa fiti nevoiti sa schimbati partial sau in totalitate ce ati obtinut. Practic platiti materiale si o echipa pentru implementare dar, daca nu aveti designer, banii sunt aruncati pe geam.

Ce proiecte de design interior realizam?

Realizam proiecte de design interior pentru apartamente, case/vile, spatii comerciale, hoteluri, restaurante, spatii exterioare, terase si alte spatii. Trimiteti comanda si pretul este calculat pe mp, conform pachetelor de mai sus.

cat dureaza realizarea unui proiect de design interior?

Timpul de executie este de cca. 40-60 zile maxim si depinde de amploarea proiectului, putand fi finalizat in timp mai scurt decat cel din contract. La realizarea unui proiect de design interior se incheie contract si se elibereaza factura.

Contact

informatii.servicii@gmail.com

0786604552